top of page

פשטידתירס טבעונית מבית היוצר של סדנאות בישול בריא

אני קשובה לרחשי הציבור, גם לרחשי הקיבה שלי אבל זה כבר סיפור אחר.... בסדנאות השבועיות אני פוגשת את הציבור שלמענו אני ממציאה מתכונים (וברור שגם למען עצמי!) ושם אני מלקטת את הבקשות, ממש כמו סנטה קלאוס עם שק, מצנפת וכרס גדולה. בדיוק ככה.

והציבור מבקש פשטידת תירס. כזו פשוטה שילדים אוהבים וההורים שלהם עוד יותר. פשטידתירס טבעונית פשוטה שתמיד מצליחה וקל להכין. פעם היינו משתמשים בביצים וקוטג' והיום כשהבנו שאלו מוצרים לא בריאים אנחנו עוברים הלאה לטופו ועדשים אבל איך מכינים מהם פשטידה??? אז ככה, יותר פשוט מזה? אין.

פשטידת תירס (25 יח' אישיות או תבנית מלבנית)

800 גרם גרעיני תירס (קפוא מופשר או משומר מסונן)

300 גרם טופו

1 כוס מים

¼ כוס קמח תירס (פולנטה הצהוב)

¼ כוס קמח עדשים

¼ כוס שמן זית

1 כפית מלח

1. לשים בבלנדר: 1 כוס מגרעיני תירס ואת שאר המצרכים: טופו, מים, קמח תירס, קמח עדשים, שמן זית ומלח ולהפעיל עד קבלת קרם חלק לחלוטין.

2. לערבב בקערה עם שאר התירס ולחלק לתבניות מאפינס (25 יח') או תבנית מלבנית גדולה.

3. לאפות ב 190 מעלות, 25 דק' למאפינס, 45 דק' לתבנית גדולה (בפיירקס האפייה אטית יחסית לסיליקון, קחו את זה בחשבון זמן האפייה).

רוצים ללמוד לעבוד עם טופו? חומר גלם מופלא שאין כמוהו לקציצות, פשטידות ועוד! סדנת הבישול הטבעונית "מה טופו אוהליך" יום רביעי 18:00 בכפר סבא 10/10/2018 נותרו עוד מס' מקומות פנויים! לרישום שלחו לי מייל כאן.

Featured Posts
!
Recent Posts
!
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page