top of page

המלצות -לקוחות מספרים

אודטה - Odetta

תשמעו, הייתי בסדנת גבינות טבעוניות, טעימות אש!
זה בכפר סבא, 290 שקל, מ10:00 עד 13:30 כולל ארוחת סלט פיצות וגבינות - שגלי לופו אלטרץ, המורה בחסד הזו, הכינה מול עיני התלמידים. ובסיסי הפיצות - עם, וגם בלי גלוטן, אבל הגבינות מעל כולן טבעוניות.
ואיזה מתכונים וטעמים שיחוק!
הכי הכי בעיני, הייתה גבינת ה״בורסן״, שהיתה תחליף כמעט מושלם, במרקם ובטעם, לזו מהחלב.
והצפתית, והפרמזן, והפטה, והלאבנה, והליפטאור, וואו! פלוס מלאאאא טיפים ניפלאים ומידע תזונתי על הדרך.
זו הייתה חוויה נהדרת.
אם קונים בחוץ - כל גבינה קטנה זה הרי ת׳לפים, ולהכין בבית, מסתבר שזה שיחוק קל.
היא מלמדת בסדנה הזו איך להכין גבינות בלי התססות, ובלי סינונים עם בדי חיתול.
רק חומרי גלם, בלנדר, או בלנדר מוט, ומסננת רגילה, אם בכלל.
בחורה מטר פופציק, טון אנרגיות וחוש הומור ניפלא😊
קוראים לה, כאמור, גלי לופו אלטרץ
0528-924766
https://www.cookingcoach.co.il/
ושווה שווה להגיע אליה😊

Tom Sivan 

הסדנאות ואני - סיכום ביניים

הגעתי לסדנא הראשונה עם ספקות והסתייגויות: סדנת בישול שלא מבשלים בה, אלא רק צופים? ובכלל, אני הרי בשלנית טבעונית ותיקה (עשרים שנה), מה כבר יש לחדש לי?

נשארתי לעוד סדנא, ועוד אחת, ועוד אחת - כבר חמש או שש, ואני יוצאת מכולן עם ידע חדש ומוטיבציה אדירה לנסות בבית.

ככלל, אני מוצאת שאני בקושי מבשלת מתכונים מספרי בישול (אפילו מהספרים שלך, גלי) - אבל אם הכרתי אותם מהסדנא, אז דווקא כן.

המתכונים שבשימוש תדיר אצלי הם מתכוני המאפים - הקרקרים וכל המאפים דלי הפחמימות, וכן הדייסה הנהדרת שמתאימה לי בול לחורף.

משאר המתכונים לקחתי בעיקר השראה, כיוונים ורעיונות - כרגיל איתי ועם מתכוני תבשילים.

יוצאי הדופן: החמאה הטבעונית, מרק כל ירק ופירה כרובית, שהופך לפאי רועים (את החלק התחתון אני מאלתרת בהשראת המתכון מהסדנא, אבל לא נצמדת אליו).

בעבר השתמשתי גם במתכוני הכל בסיר אחד, אבל מאז שאני דל"פ, כבר לא.

לעומת זאת, שכללתי את גישת "הכל בתבנית פיירקס אחת בתנור", וזה הבסיס להרבה מאוד מהארוחות שלי.

לסיכום -

אני יוצאת מכל סדנא שבעה ומבסוטה. אם זה לא היה תורם לי שום דבר למטבח, זה עדיין היה בילוי מעולה לערב - קצת יקר לבילוי, אבל במחיר של ארוחה טובה וגם הופעה, זה הגיוני. אבל זה הרבה יותר מזה, כי זה שינה את המטבח שלי, את הבריאות שלי ואת הגוף שלי בצורה מהותית.

מבחינת ציוד, הבישול בסדנאות לא דורש שום ציוד שאין לי, אבל זה הביא אותי לקנות בלנדר-מוט משודרג (עם אביזרים) וסט כוסות מדידה מנירוסטה, שעושות את החיים נוחים יותר.

ממליצה מאוד מאוד, גם למי שכבר בשלנית ותיקה. תמיד יש מה ללמוד, וזה בילוי נהדר לערב.

(פוסט ספונטני, לא מוזמן, לא ממומן, באמת המלצה כנה וחמה)

 רוית אשכנזי

 לי לקח 50 שנים. גלי בזכותך מכינה בבית רק

טבעוני. האוכל מדהים וכולם נהנים. לדעתי הייתי בכל הסדנאות שלך. אחרי 10 הפסקתי לספור. אמליץ לכל מי שמעוניין. תודה אהובה

Riki Cohen

 אוקטובר 2018  

גלי בוקר טוב - אתמול בערב נהניתי כל כך מהסדנה בנושא הטופו ענית לכל השאלות שלי הרחבת את ידיעותי ושמחת נשמתי - טוב היה לפגוש אותך שוב -ומה אוסיף? רק הודיה מלאה !!!

Shay Erez‏ 

 

הי גלי, שתדעי שהכנסת לנו אור הביתה עם סדנת הגבינות שלך. כל הזמן פותחים את המקרר לנשנש את הגבינות והמנורה של המקרר לא עומדת בעומס

Yael Nussbaum

סדנת פשטידות ומאפים טבעוניים וללא גלוטן אצל גלי לופו אלטרץ. הסדנאות של גלי הן חוויה כי: 
על הדרך לומדים המון טיפים להתנהלות במטבח, מידע מקצועי על התזונה ועל הרכיבים שנכנסים ולא, גלי מתבלת בהומור, והכי חשוב - אוכלים מהכל, טועמים, ויוצאים שבעים ומאושרים. 
הרכיבים ישמשו אותנו המון בעתיד ואינם ריס של חד קרן או שמן נבגים שישתתפו במתכון אחד ואז ישבו לנצח על המדף. 
המתכונים אינם (!!) קשים לביצוע, אני משתמשת כמעט מדי שבוע במה שלמדתי בסדנת קציצות. ובקיצור - מומלץ בחום.

עדנה שלום‏ 
 

אז לפני חודשיים או שלושה רכשתי את הספר שלך. חייבת לפרגן ולהגיד שכל מתכון שעשיתי עד היום יוצא מעולה!!! את אלופה!!! תודה רבה. ❤️🌺

Tomer Bura

היי לכל מי שנמצא בקבוצה המהממת! 
בטח חלק מכם יודעים שגלי מעבירה סדנאות בכל מיני סגנונות ונושאים במטבח, הכל טבעוני, טעים ומושלם! בתחילת דרכי בטבעונות הייתי מנסה כל מיני מתכונים, שלא תמיד היו יוצאים לי מוצלחים והרגשתי שאני הולך לאיבוד. אמרתי לעצמי, שוואלה אם בא לי באמת לעזור לעצמי ליצור אורח חיים טבעוני בריא ומאוזן אני חייב להפשיל שרוולים ולקחת את הרגליים לסדנה. ראיתי שיש לגלי סדנת קציצות, משהו שגם לפני הטבעונות אכלתי כמה פעמים בשבוע. אמרתי יאללה ננסה, ותשמעו שכבר אני אחרי 3 סדנאות אצלה ועוד ממשיך להירשם לעוד סדנאות! הידע, המתכונים, הנקודות החשובות שגלי מעלה בכל סדנה עוזרות המון במטבח וזו השקעה שבאמת מחזירה את עצמה וגם סדנה אצל גלי מבחינתי זה בילוי :) 
אני באמת ממליץ לכל אחד ואחת פה להגיע ולנסות סדנה אחת של גלי ולראות כמה זה עוזר, מעשיר ומספק! 
ולגלי, המון תודה על המתכונים, הסודות והידע המדהימים שאת משתפת עם כולנו ❤❤❤

Binat Hacohen Saidov

‏16 ביוני‏ ב-‏21:41‏ · 

תכירו זאת גלי .... 😁
המורה הכי טובה לבישול טבעוני
היא מעבירה סדנאות שאני באופן אישי זכיתי להשתתף בהם ... בריאות טבעונית בהחלט דרך חיים טובה אך יש הרבה מה ללמוד 🍇🍈🍎🍐🍌🥗 בקיצור אל תגידו שלא אמרתי... יש תאריכים חדשים לסדנאות שנפתחו ...
גלי אישיות מקסימה מקצועית, וממש מלווה בצורה אישית וחמה .. רק לראות איך היא מתנהלת במטבח ולקבל את כל הטיפים שלה בהחלט נותן השראה להכניס בריאות לחיים ובמיוחד למטבח 🙂 בהצלחה

גַּלְיָה סֶגַל-הַלֵּוִי‏ נמצאת ב-‏כפר סבא‏ עם ‏גלי לופו אלטרץ‏.

 

חוזרת מסדנת אפיה טבעונית של גלי 
אליפות של טעמים ופשטות בביצוע
שאין דברים כאלו
זהו, מחכה לסדנה הבאה 😊

רבקה ליפשיץ‏ 

היי גלי, 🌺
זה אך נפרדנו ועדיין טעמי המעדנים בפי.
הרגשתי צורך להוסיף במילים המתחברות למשפטים את החוויה שאני חווה בסדנאות.
(בנוסף לגרגורי העונג אחרי כל ביס בסדנא עצמה)
מעבר לאווירה הנעימה, התנאים הפיזיים המשרים אווירת רווחה , אני יוצאת נשכרת מהידע , המקצועיות, הטיפים, ההסברים הניתנים הן בכתב והן בעל פה באופן מפורט ורהוט.
על נדיבותך אני לומדת גם ביחסך לזמן המוקדש לסדנא,ובנוסף במיני התקרובות הטעימות אותן את מגישה לצד המוצרים שנאפו, גובנו, בושלו (בהתאם לסדנא הספציפית) 
הכל תמיד ברוחב יד ולב.
שבת מבורכת גלי יקרה.❤️

 רוית אשכנזי

 לי לקח 50 שנים. גלי בזכותך מכינה בבית רק

טבעוני. האוכל מדהים וכולם נהנים. לדעתי הייתי בכל הסדנאות שלך. אחרי 10 הפסקתי לספור. אמליץ לכל מי שמעוניין. תודה אהובה

Riki Cohen

 אוקטובר 2018  

גלי בוקר טוב - אתמול בערב נהניתי כל כך מהסדנה בנושא הטופו ענית לכל השאלות שלי הרחבת את ידיעותי ושמחת נשמתי - טוב היה לפגוש אותך שוב -ומה אוסיף? רק הודיה מלאה !!!

Shay Erez‏ 

 

הי גלי, שתדעי שהכנסת לנו אור הביתה עם סדנת הגבינות שלך. כל הזמן פותחים את המקרר לנשנש את הגבינות והמנורה של המקרר לא עומדת בעומס

Yael Nussbaum

סדנת פשטידות ומאפים טבעוניים וללא גלוטן אצל גלי לופו אלטרץ. הסדנאות של גלי הן חוויה כי: 
על הדרך לומדים המון טיפים להתנהלות במטבח, מידע מקצועי על התזונה ועל הרכיבים שנכנסים ולא, גלי מתבלת בהומור, והכי חשוב - אוכלים מהכל, טועמים, ויוצאים שבעים ומאושרים. 
הרכיבים ישמשו אותנו המון בעתיד ואינם ריס של חד קרן או שמן נבגים שישתתפו במתכון אחד ואז ישבו לנצח על המדף. 
המתכונים אינם (!!) קשים לביצוע, אני משתמשת כמעט מדי שבוע במה שלמדתי בסדנת קציצות. ובקיצור - מומלץ בחום.

עדנה שלום‏ 
 

אז לפני חודשיים או שלושה רכשתי את הספר שלך. חייבת לפרגן ולהגיד שכל מתכון שעשיתי עד היום יוצא מעולה!!! את אלופה!!! תודה רבה. ❤️🌺

Tomer Bura

היי לכל מי שנמצא בקבוצה המהממת! 
בטח חלק מכם יודעים שגלי מעבירה סדנאות בכל מיני סגנונות ונושאים במטבח, הכל טבעוני, טעים ומושלם! בתחילת דרכי בטבעונות הייתי מנסה כל מיני מתכונים, שלא תמיד היו יוצאים לי מוצלחים והרגשתי שאני הולך לאיבוד. אמרתי לעצמי, שוואלה אם בא לי באמת לעזור לעצמי ליצור אורח חיים טבעוני בריא ומאוזן אני חייב להפשיל שרוולים ולקחת את הרגליים לסדנה. ראיתי שיש לגלי סדנת קציצות, משהו שגם לפני הטבעונות אכלתי כמה פעמים בשבוע. אמרתי יאללה ננסה, ותשמעו שכבר אני אחרי 3 סדנאות אצלה ועוד ממשיך להירשם לעוד סדנאות! הידע, המתכונים, הנקודות החשובות שגלי מעלה בכל סדנה עוזרות המון במטבח וזו השקעה שבאמת מחזירה את עצמה וגם סדנה אצל גלי מבחינתי זה בילוי :) 
אני באמת ממליץ לכל אחד ואחת פה להגיע ולנסות סדנה אחת של גלי ולראות כמה זה עוזר, מעשיר ומספק! 
ולגלי, המון תודה על המתכונים, הסודות והידע המדהימים שאת משתפת עם כולנו ❤❤❤

Binat Hacohen Saidov

‏16 ביוני‏ ב-‏21:41‏ · 

תכירו זאת גלי .... 😁
המורה הכי טובה לבישול טבעוני
היא מעבירה סדנאות שאני באופן אישי זכיתי להשתתף בהם ... בריאות טבעונית בהחלט דרך חיים טובה אך יש הרבה מה ללמוד 🍇🍈🍎🍐🍌🥗 בקיצור אל תגידו שלא אמרתי... יש תאריכים חדשים לסדנאות שנפתחו ...
גלי אישיות מקסימה מקצועית, וממש מלווה בצורה אישית וחמה .. רק לראות איך היא מתנהלת במטבח ולקבל את כל הטיפים שלה בהחלט נותן השראה להכניס בריאות לחיים ובמיוחד למטבח 🙂 בהצלחה

גַּלְיָה סֶגַל-הַלֵּוִי‏ נמצאת ב-‏כפר סבא‏ עם ‏גלי לופו אלטרץ‏.

 

חוזרת מסדנת אפיה טבעונית של גלי 
אליפות של טעמים ופשטות בביצוע
שאין דברים כאלו
זהו, מחכה לסדנה הבאה 😊

רבקה ליפשיץ‏ 

היי גלי, 🌺
זה אך נפרדנו ועדיין טעמי המעדנים בפי.
הרגשתי צורך להוסיף במילים המתחברות למשפטים את החוויה שאני חווה בסדנאות.
(בנוסף לגרגורי העונג אחרי כל ביס בסדנא עצמה)
מעבר לאווירה הנעימה, התנאים הפיזיים המשרים אווירת רווחה , אני יוצאת נשכרת מהידע , המקצועיות, הטיפים, ההסברים הניתנים הן בכתב והן בעל פה באופן מפורט ורהוט.
על נדיבותך אני לומדת גם ביחסך לזמן המוקדש לסדנא,ובנוסף במיני התקרובות הטעימות אותן את מגישה לצד המוצרים שנאפו, גובנו, בושלו (בהתאם לסדנא הספציפית) 
הכל תמיד ברוחב יד ולב.
שבת מבורכת גלי יקרה.❤️

bottom of page